det finaste jag fick i julas var ett armband från mitt ex;s mamma..hon gav mig detta och sedan sätter man på berlocker..som jag blivit helt inlove i.
jag har ett hjärta och ett  kors..
det är det bästa jag fått, och jag har typ fått för mig att varje månad tills det är fullt..ska jag fylla på med olika berlocker. i lööööve it

30/12

Igår var det onsdag och det betyder minilördag. Blev att på gå stan först med Rebecka, vi fikade och snackade en massa om förr osv, det var trevligt! Fick lite inhandlat också, som ni ser i inlägget nedanför. Vid halv 5 drog jag till friskis där jag och Sofia skulle köra ett medel pass! Och det gjorde vi..30 minuter för det var så sjukt mycket folk att det inte ens gick att röra sig där inne, så båda fick typ panik..blev ju lyckad träning. haha ! Blev att äta kebab sen, sedan drog man sig hemåt!


När jag kom hem fixade jag iordning mig och sedan blev det att dra iväg till Mattias en kompis till Kalle och några, så vi var några stycken där och förkrökade innan vi drog ut på krogen, det började sådär och slutade velle sådär, jag åkte hem tack vare anton vid 1..var inte så pepp på att stanna..♥ vaknade imorse och mådde skapligt, ..idag blir det att ha 50 års kalas här hemma eftersom min mammas sambo fyller imorgon, men dem åker ju till canarieööarna då..så. ao..

nu ska jag fortsätta dega i min säng med min godispåse och vatten!



new in.



Köpte detta igår hade lite presentkort och sånt, sen blev det också ett sött linne från Cubus och så...för lat för att ta bilder och visa, så ja..jag skiter it.


Träning *2

♥♥♥♥Idag blev det att dra ner på stan vid 11 för att möta upp Marija som inte var där, hahah..hon hade försovit sig så hon kom en timme senare, fikade sålänge med mamma och moster på stan och myste till det! När Marija kom blev det att gå på stan & kolla runt, blev inget inhandlade..som vanligt typ nu när det är rea..jag är för lat och orkar inte vänta i kön..så jag skiter it´♥ Vid halv 3 så tröttnade vi båda och jag drog till friskis och svettis och körde i gymmet 1½ timme, sedan fick jag nått ryck över att jag skulle köra Medel passet som var efter, så ja varför inte liksom?...
Jag plåga mig själv, när jag kom hem slängde jag mig i sängen, orkar inte gå orkar inget..jag vill bara dööö haha..fett grant!♥ jag är kär i träningen!
Imorgon blire stan med Rebecca och fika och snacka, sedan ska jag nog..ehm träna !
i lööööve it
♥♥♥♥♥

28/12

Grattis Pappa på 50 års dagen!

Jag älskar dig


.


27/12

Godnatt? Go´morgon jag säg vad ni vill jag har inte somnat än och jag kommer nog inte göra det på ett tag..är helt pigg finns inte en chans att jag somnar än haha, tänkte därför berätta vad jag gjorde i lördags!
I lördags åkte jag & mina två kusiner Ted & Lina till en kille här inne i stan som heter Jocke, efter ett tag kom också Sebastian & Carla, vi beställde då pizza och satt och snackade och drack lite gött. Det blev så att Carla sminkade oss och fixade iordning mig och Lina så vi blev skit snygga! Killarna satt då sammtidigt och spelade kort haha..sedan gick det över till att vi alla satt och spela olika drick spel mycket mycket trevligt! Efter ett tag blev nog alla skapligt onyktra och vi dansade runt i lägenheten, haah..sedan blev det ut på HUGO! där stannade jag dock inte länge!



26/12

there are no words for how much I love you.
there are no words for how good I feel close to you
there are no words for how happy I am to have you
there are no words for how beautiful you are
there are no words for how wonderful you are
there are no words that can explain how much I need you

25/12

puss på dig sötnos !

Julklappar.

Julen blev ändå helt OK och jag fick ifall det jag hade önskat mig..tänkte jag skulle berätta och lägga upp lite bilder ifall för kusse kommer när som, hon sover här
jag fick som sagt
  • väska
  • tofflor, bodylotion osv.
  • brödrost
  • flyttahemmifrån småsaker
  • hörlurar
  • mascara och eyeliner
  • träningsbyxor
  • träningslinne
  • tränningsbh
  • bestick
  • 1000 kronor
  • Hm presentkort
  • Cubus presentkort
  • Nikita hair presentkort
  • Gina presentkort
  • Kicks presentkort.
Ja TACK ALLA!

GOD JUL!

Julaftonsmorgon, pigg och allärt! Ligger just nu och kollar på julkalendern som jag aldrig orkar ta mig upp på morgonen för att se´:) Blir att fixa sig och göra allt klart sen, klockan två bär det av till mormor där julfirandet börjar och jag hoppas verkligen att jag får det jag önskar mig, det får ni reda på ikväll eller imorgon bitti ;) beroende på när jag kommer hem osv. men men! Jag hoppas ni alla får en riktigt GOD JUL!

kärlek

jag har världens finaste kusin, Amanda.♥
Det finns inte ord till dig, du är en underbar människa, du kommer bli nått riktigt stort och jag kommer alltid finnas här. Saknar dig kusse , massa kärlek till dig!

Jay Smith ♥

julklappsbyte

I tisdags var jag som sagt och bytte lite julklappar med pernilla, jag fick såklart denna skönhet.

I♥shopping mugg, passade mig precis liksom ? hah.. Jag gav henne ett örngott där det stod " världens bästa kompis sover här" och sedan ett paket te, hon blev glad..tanken som räknas! :)

 


23/12

Halloj! Gud vad tiden har gått fort! Imorgon är det julafton och ja..vad säger man, det känner verkligen inte som det..har ingen julkänsla överhuvud taget eftersom allt har gått så förbannat fort! Har ifall inte gjort så mkt träffade en person igår och umgicks, gött. Har också tränat såklart körde STYRKA idag med Peggy en tjej som jag haft som gympalärare en gång i tiden, och jag minns att hon kallades för döden av oss för det var ren tortyr och det var det haah..lika härligt varje gång när man nästan skakar när man går från träningen!
Annars så ska jag inte göra så mycket ikväll, utan bara ta det lungt..lägga mig i ett varmt bad och bara slappa, prata med gött folk och bara verkligen andas ut. Har varit skapligt mycket just nu så jag behöver tiid!
Nej nu ska jag göra någon nytta, vi hörs senare
pusss

JULAVSLUTNING

♥Godmorgon, det är den 21 Idag och med detta datum betyder det skolavslutning för oss, det ska bli skapligt skönt att få lite lov men också känns det konstigt för att jag faktiskt inte har något planerat inför detta lov, när jag & thomas var tillsammans hade jag någon jag ifall kunde vara med då&då men nu blir allt så konstigt, eftersom det inte är på samma sätt. Men ajja, idag blir det att åka till skolan & för det mesta bara slappa på lektionerna, ha lite fikastunder och umgås. Sedan efter skolan åker jag ner till pernilla och ger henne julklapparna jag köpt, kommer senare på dagen att uppdatera över vad hon fick! Sedan ska jag till min brors julavslutning ...härlig dag
♥♥
Nu börjar det närma sig jul ...
såhär pepp är jag för jul! yeh

it´s my time to shine, now.

Det är så många tankar och funderingar jag vill få ut egentligen men så mycket jag faktiskt inte klarar av att prata om, mycket som tynger mitt hjärta och mina tankar..jag vill bara få ut lite av det.
  • Lovångest : Jag vill inte ha lov...jag vill inte att dagarna ska ta slut och att jag bara sitter hemma och tittar in i en väg och tänker på allt som jag inte vill tänka på, jag vill som när det är skola att dagarna går och att jag får umgås med dem bästa personerna. Jag vill inte känna att jag inte har nått att göra och sedan sitter jag här instängd och får ångest, jag hatar lov.
  • Nyårsångest : Nyår har innan varit en av de mest lockande stunderna för mig..men icke nu, innan hade jag en tradition som varat i 3 år, men som nu inte finns längre..vad ska jag göra nu? När jag inte har någon som lagar god mat åt mig och ingen " stor släkt " som super och sjunger med mig..och ingen dig, ingen du..? Och mina föräldrar och alla är borta..vart ska jag ta vägen.
  • Betygsångest : Jag vet att jag kunnat göra så mycket mera ifrån mig över mina betyg och jag vet att jag kommer bli besviken.
  • Känslorsångest : Jag har så mycket som jag tänker på..hur ska jag göra ? vad ska jag göra ? hur ska jag göra det och hur ska jag hantera situationen, jag vet inte..jag har ingen aning. Jag vet inte ens hur jag ska försöka och inte ens hur jag ska prioritera saker just nu, jag saknar allt och jag vet inte hur jag känner eller hur jag vill.
det jag går igenom just nu är inte en bra period..men jag tänker kämpa..kämpa för allt det jag vet att jag kommer lyckas för♥

...

:/

Träning? check!

Träningen ? Check. Sitter hemma belåten efter afro passet idag, det känns riktigt gött och jag fick till och med sällskap idag av Martina den fina. Trött och sliten drog jag mig hemåt för att äta lite soppa, hmm haha..en massa mat idag ? nope.. Ska bara chilla gärnet, hoppa i duschen snart och fixa sakerna inför imorogn..SISTA SKOLDAGEN! yeh så great fast ändå inte vill inte ha jullov efter allt som hänt dessa månader för jag är fucking alone. Men det löser jag eller hur lovisa ? ja.. Nu ska jag hoppa i duschen sedan fortsättta prata med mina wounderful people på msn som förgyller mina kvällar! ♥

20/12

4 dagar kvar, kan ni förstå! 4 dagar kvar så är det julafton. GUD vad fort tiden har gått... gud vad mycket som har hänt under dessa senaste månaderna, det är sjukt. Idag är jag ledig och vaknade runt halv 11, sköööööönt! Medans alla andra små människor sitter och pluggar så får jag ligga kvar i sängen och äta frulle, i löwe it. Dagen bjuder inte på något speciellt utan jag ska gå långpromenix med tarraz, sedan ska jag åka in till skolan & möta upp Martina den fina♥ Blir stan & sedan träningen.
saknar fjällen, skulle vara så skönt att bara få komma iväg ♥

19/12-2

Träningen gick som vanligt, väldigt bra och det känns verkligen på mig att jag blir så mycket gladare över att få röra på mig, jag skiiner vekligen upp och jag bara älskar´t. Ligger nu också nyduschad och fresh i sängen och glor på I love you Philip Morris. ♥ Eftersom jag är ledig imorgon ska jag passa på att sova ut och att bara ta det lungt, ska gå ut med trasan på långpromenad imorgon och sedan försöka träffa Martina snygging en stund och också SÅKLART träna Afro♥

19/12

Någonting som står mig nära hjärtat är träningen, jag älskar att träna..och det är någonting jag aldrig kan tröttna på. Mitt schema är att träna 5 gånger i veckan, och idag blir det att träna Styrka Medel . FETT SKÖNT!
Ska också invitera mig en friskis och svettis väska och lite småprylar idag som jag faktiskt önskar mig i julklapp som jag ska slå in osv.
Nej nu måste jag verkligen dra mig iväg och packa väskan, klockan 6 äre träning sedan hem och äta första måltiden idag..haha bra gjort!

18/12

Hej, och ja ..en ny början kan vara skönt ibland när livet förändras. Det är 6 dagar kvar till julafton och ja..har man önskat sig något speciellt ? Nej inte precis. Livet rullar på! Det kommer kanske vara lite segt nu i början men i promies, i will fix it. ♥

RSS 2.0